Feng Shui

Analiza, proiectarea si raportul asupra unui spatiu te pot ajuta sa descoperi care sunt zonele favorabile pentru plasarea diverselor functiuni si care sunt zonele pe care trebuie sa le remediezi sau sa le eviti.

Stiati ca?

Feng Shui studiaza modul in care mediul influenteaza armonia  si prosperitatea fiintei umane. Se compune dintr-un sistem de legi care guverneaza aranjamentul spatial si orientarea in raport cu fluxul de energie (chi).

Feng Shui se bazeaza pe formule matematice aplicate asupra modului in care este construita cladirea, pozitiei sale cardinale si datei epocii cladirii (data la care a fost finalizata sau renovata major).

Istoria Feng Shui acopera peste 3500 ani inainte de inventarea busolei magnetice. Isi are bazele in astronomia chineza. Unele tehnici curente dateaza din timpul dinastiilor Han, Tang, Song si Ming.

Motive pentru care ai vrea o analiza Feng Shui ?

  • Vrei sa renovezi, redecorezi, cumperi, inchiriezi sau sa construiesti o casa?
  • Esti preocupat si pasionat de amenajarea casei si iti doresti sa ai un camin primitor, in care toata familia sa se simta bine.
  • Esti convins ca totul in jur este energie, iar energia spatiului in care traim ne influenteaza in mod direct, astfel incat atragem oameni si oportunitati, dar si ghinioane si blocaje.
  • Armonia familiei tale este importanta pentru tine.
  • Simti uneori in viata ta blocaje ale prosperitatii, carierei, relatiei si toate acestea iti afecteaza uneori chiar si sanatatea.
  • Ai citit deja despre Feng Shui si simti ca a venit momentul sa ii aplici si tu principiile la tine acasa.
  • Fara sa va dati seama, poate ca ati blocat curgerea naturala a chi-ului, energia datatoare de viata ce curge prin trupurile noastre si prin locurile care ne inconjoara, din cauza asezarii nepotrivite a unor obiecte din casa, birou, magazin sau curte.

Un Maestru Feng Shui va poate identifica sursa dezechilibrelor energiei chi si va poate oferi sugestii pentru schimbare.

Termenul de Feng Shui se traduce “Vant-Apa”.